RSS Feed

Pulpe de pui la capac

Posted on

Pentru zilele în care nu ai chef de gătit, dar nici nu poţi să te ascunzi de privirile flămânde (la propriu!!) ale celor dragi, iată o reţetă simplă, rapidă şi cu happy end.

2 pulpe

2 linguri ulei

rozmarin, oregano (sau oricare dintre ierburile preferate şi neapărat legale)

sare, piper, boia

50 ml vin (opţional)

Pulpele se spală, se şterg şi se asezonează după gust, posibilităţi şi preferinţe.

Se umple o oală pe jumătate cu apă şi se pune la fiert. Când apa dă în clocot se stinge focul, se aşează deasupra ei un capac potrivit. Se unge capacul cu ulei, aşezăm pulpele pe capac şi le dăm la cuptorul preîncălzit. Când sunt aproape gata se stropesc cu vin alb şi se mai lasă la cuptor 10 minute.

Se pot servi cu orice fel de garnitură şi salată.

Să aveţi poftă şi cui pentru ea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: