RSS Feed

„Friptură” din şniţele de soia şi sos de vin

Posted on

Pentru zilele în care dorim să ţinem post, şi nu numai, iată o reţetă uşor de realizat şi foarte bună.

Ingrediente:

200 g şniţele de soia

2 cepe

3 linguri ulei

2 linguri pastă de roşii

1 pahar de vin roşu

1 pahar supă de legume

3 roşii

sare, piper, cimbru sau rozmarin

Preparare:

Şniţele se fierb 10 minute în apă cu sare, piper şi cimbru, apoi se scurg de apă într-o strecurătoare.

Ceapa taiată peştişori se aşează în tava stropită cu ulei, apoi se aşează şniţelele. Deasupra se toarnă un sos din pastă de roşii, vin şi supă de legume, sare, piper şi condimente după gust.

Se taie roşiile în jumătăţi şi se aşează peste şniţele.

Dăm tava la cuptor pentru 30 minute, pînă când sosul scade şi ajunge la consistenţa dorită. Din când în când turnăm cu o lingură sosul peste şniţele şi roşii.

Se poate servi cu garnitură din legume sotate şi orez.

Un pahar de vin merge de minune!

Pofta bună!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: